Oldal kiválasztása
Orvosa figyelmeztette az asszonyt, hogy nagy baj lesz az egészségével, ha nem próbál meg leadni a 140 kilós testsúlyából. Holly döntött, és változtatott, átalakulása egyszerűen bámulatos.

Így fogyott le 140 kilóról 66 kilóra az 50 éves asszony

Holly Wallis állítja, mindig is dundi kislány volt, majd a középiskolai évei alatt érzelmi evő vált belőle. „Otthon pedig az volt a szabály, hogy ami a tányéron volt, azt mindig meg kellett enni, úgy nem lehetett felállni az asztaltól, hogy nem ettünk meg mindent”- magyarázta a People magazinnak a nő, aki az életének több, mint a felében, erősen elhízottként élt.

Amikor Wallis 48 éves lett, elment az orvosához egy kivizsgálásra, és a súlya ekkor már 140 kiló volt. A kartonjára az orvosa feljegyezte, hogy „extrém elhízott”, és különböző életmódváltással kapcsolatos tanácsokat adott neki. Holly szeme ekkor nyílt fel, és rájött, ha nem változtat, az egészsége, és az élete is veszélybe kerül.

Holly a keto diéta mellett döntött. Minimális szénhidráttal, sok proteinnel, és viszonylag magas zsírral. Telefonos applikációban jegyzi, hogy mikor, mit, mennyit evett, emellett kerékpárral kezdett el munkába járni, majd naponta 30 perces tornákat iktatott be az életébe.

View this post on Instagram

It’s not always easy, but that’s life – being overweight for most of my life, I still struggle with only eating until I feel satisfied or when I feel full with Keto. I’ve been living the Keto lifestyle now for the past 1 1/2 yrs and I still count calories and macros to help keep me accountable. I do this because for me it is too easy to let myself lose control. It’s not for everybody but it works for me 🙋🏻‍♀️. . . I do hope some day that I will be able to trust in myself to not over indulge or find the need to have to finish all my food and just trust in the process. . . Still Living, Learning and ❤️ the Keto Lifestyle . . . #ketoresults #ketolife #ketolifestyle #ketodiet #keto #ketotransformation #ketoweightloss #ketocommunity #ketofam #fattofit #intermittentfasting #beforeandafterweightloss #extremeweightloss #hflc #lowcarb #lowcarbhighfat #50andfabulous #weightlossinspiration #accountability #countingcalories #countingmacros #weightlossmotivation #weightlosstransformation #weightlosssuccess #loveyourself #transformationfitnation #fatadapted #fitnessmotivation #fitness #gettinghealthy

A post shared by Holly Wallis – Goleta & SB, CA (@cycling_keto_girl) on

Az 50. születésnapjára Holly alatt alig nyomott 66 kilót a mérleg!

Az asszony ma már 50 kilométeres bringatúrákra jár, és lefutotta élete első félmaratonját is. „Mindig érzem magam az erőt. Feladhattam volna, de kitartottam, és csak ez számít.”

Holly Instagramját itt találjátok.

Kőkemény crossfit edzéseket nyom a 3. trimeszterben járó kismama – videó

5 nő, akik együtt 300 kilónál is többet fogytak

 

Hozzászólások

Minek köszönhette gyönyörű alakját Grace Kelly?
Szakértők szerint szigorú, de nagyon egészséges étrendet követett Grace Kelly, aki valóságos megszállottja volt a kézápolásnak is.
40 tényleg hasznos trükk, amit minden sportolónak látnia kell
Érdemes megnézni őket, mert biztos talál köztük olyan trükköt, ami önnek is hasznos lesz.
Karácsonyig leadna pár kilót? Segítünk elérni a célját!
A karácsony sok családban a hatalmas evésekről, mesés ünnepi menükről szól. Miért akarunk hát éppen akkorra lefogyni?
A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást
Nikkel allergia! Jobb, ha nem csak az ékszerekre figyel!
Nikkel főként egyes ékszerekben, bizsukban található, ám Dr. Moric Krisztina allergológustól megtudtuk, hogy  bizonyos ételek is nagyobb mennyiségben tartalmazhatják. Fontos ismerni, hogy melyek ezek az élelmiszerek, mivel fogyasztásuk akkor is tüneteket okozhat, ha bőrünk nem érintkezik nikkel tartalmú tárggyal.
S. O. S. - Azonnali életmódváltás, hogy visszanyerje egészségét!
Ha az orvosa azonnali életmódváltást javasolt, akkor nincs idő várakozni! Az alábbi hat pontot vegye komolyan, és változtasson az életén! Tegye meg az egészsége érdekében!
Madaras Norbert: „Az a lényeg, hogy a nő magának akarjon megfelelni”
Te is ismersz olyan nőt, akit valósággal felőröl az állandó megfelelési kényszer? Esetleg egy vagy közülük? Pedig a férfiak szerint egy nő nem is tehetne rosszabbat magával, minthogy folyamatos külső elvárásoknak akar megfelelni.
Megnyílt az első "csendes" fodrászat
Önt is idegesíti, ha valaki folyamatosan beszél a fodrásznál? Jobban szeretné, ha csendben készülne el a frizurája?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.