Orvosa figyelmeztette az asszonyt, hogy nagy baj lesz az egészségével, ha nem próbál meg leadni a 140 kilós testsúlyából. Holly döntött, és változtatott, átalakulása egyszerűen bámulatos.

Így fogyott le 140 kilóról 66 kilóra az 50 éves asszony

Holly Wallis állítja, mindig is dundi kislány volt, majd a középiskolai évei alatt érzelmi evő vált belőle. „Otthon pedig az volt a szabály, hogy ami a tányéron volt, azt mindig meg kellett enni, úgy nem lehetett felállni az asztaltól, hogy nem ettünk meg mindent”- magyarázta a People magazinnak a nő, aki az életének több, mint a felében, erősen elhízottként élt.

Amikor Wallis 48 éves lett, elment az orvosához egy kivizsgálásra, és a súlya ekkor már 140 kiló volt. A kartonjára az orvosa feljegyezte, hogy „extrém elhízott”, és különböző életmódváltással kapcsolatos tanácsokat adott neki. Holly szeme ekkor nyílt fel, és rájött, ha nem változtat, az egészsége, és az élete is veszélybe kerül.

Holly a keto diéta mellett döntött. Minimális szénhidráttal, sok proteinnel, és viszonylag magas zsírral. Telefonos applikációban jegyzi, hogy mikor, mit, mennyit evett, emellett kerékpárral kezdett el munkába járni, majd naponta 30 perces tornákat iktatott be az életébe.

View this post on Instagram

It’s not always easy, but that’s life – being overweight for most of my life, I still struggle with only eating until I feel satisfied or when I feel full with Keto. I’ve been living the Keto lifestyle now for the past 1 1/2 yrs and I still count calories and macros to help keep me accountable. I do this because for me it is too easy to let myself lose control. It’s not for everybody but it works for me 🙋🏻‍♀️. . . I do hope some day that I will be able to trust in myself to not over indulge or find the need to have to finish all my food and just trust in the process. . . Still Living, Learning and ❤️ the Keto Lifestyle . . . #ketoresults #ketolife #ketolifestyle #ketodiet #keto #ketotransformation #ketoweightloss #ketocommunity #ketofam #fattofit #intermittentfasting #beforeandafterweightloss #extremeweightloss #hflc #lowcarb #lowcarbhighfat #50andfabulous #weightlossinspiration #accountability #countingcalories #countingmacros #weightlossmotivation #weightlosstransformation #weightlosssuccess #loveyourself #transformationfitnation #fatadapted #fitnessmotivation #fitness #gettinghealthy

A post shared by Holly Wallis – Goleta & SB, CA (@cycling_keto_girl) on

Az 50. születésnapjára Holly alatt alig nyomott 66 kilót a mérleg!

Az asszony ma már 50 kilométeres bringatúrákra jár, és lefutotta élete első félmaratonját is. „Mindig érzem magam az erőt. Feladhattam volna, de kitartottam, és csak ez számít.”

Holly Instagramját itt találjátok.

Kőkemény crossfit edzéseket nyom a 3. trimeszterben járó kismama – videó

5 nő, akik együtt 300 kilónál is többet fogytak

 

Hozzászólások

Erő és mobilitás: a török felállás egy igazi jolly joker gyakorlat!
A TGU (Turkish Get Up), azaz török felállás egyszerre fejleszti a mobilitást, a stabilitást, az erőt és a mozgáskoordinációt. Ismerd meg részletesen a gyakorlat kivitelezési módját, valamint az előnyeit!
Víz vagy izotóniás ital – Melyiket fogyaszd edzéshez?
Kezdő amatőr sportolók egyik legnagyobb dilemmája: vizet vagy izotóniás italt kellene inni edzés közben? Segítünk eligazodni az információtengerben!
A házi a legjobb: Hajdinás-magvas energiaszelet
Ha a bolti változatok megvásárlása helyett inkább szeretnéd otthon elkészíteni az energiaszeletet, akkor érdemes kipróbálnod ezt a receptet!
Hormonzavar is okozhatja a fokozott szőrnövekedést!
A fokozott szőrnövekedés miatti kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak...
Mindennapi ítészek
Nap, mint nap megesik bárkivel, hogy az ítélkezés hibájába esik. Az emberek megítélnek másokat az éppen aktuális ruházatuk, félmondatuk, pillanatnyi viselkedésük alapján.
5 dolog, amit biztosan nem tudtál a PCOS-ről!
A PCOS-sel kapcsolatban Dr. Kelemen Csaba, szülész-nőgyógyász, endokrinológus pár fontos, de ritkán hangoztatott és kevésbé ismert tudnivalóra hívja fel a figyelmet.
Vidd magaddal a nyaralásra: 3+1 tuti sporteszköz
A rendszeresen sportolók tudják, hogy az üdülés alatt sem szabad megfeledkezni az edzésről, alakformálásról. Ehhez ajánlunk szuper eszközöket.
5 fogyókúrás vacsora, amivel nem kell sokat bíbelődni
Ha gyors és egyszerűen elkészíthető ételt szeretnél készíteni este, ami a fogyókúrádba is belefér, akkor próbáld ki az alábbi alakkímélő fogás bármelyikét!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.