A világ egyik leghíresebb plus size topmodellje 7 hónapja adott életet első gyermekének. Ashley most egy 5 napos edzéskihívás videóit tette közzé a YouTube csatornáján, ebből mutatjuk a has/kar epizódot.

Íme, Ashley Graham 7 perces edzésprogramja hasra és karra! Kipróbálod?

Ashley Graham még tavaly kezdte el a legnagyobb videómegosztón a „Thank Bod” című videósorozatát, amikor a kisfiát, a most már 9 hónapos Isaacet várta. Akkor – természetesen szakértői iránymutatással – azt mutatta meg, hogy milyen gyakorlatokat végez kismamaként. Most pedig itt a Thank Bod második szériája: a szupermodell visszatért, és ezúttal is az edzője, Kira Strokes által javasolt mozgássorokat prezentálta a követőinek – a saját garázsában.

 

Az 5 epizódos sorozat témái

1. rész: teljes testes edzés

2. rész: törzs/has és felsőtest

3. rész: lábnap

4. rész: Has- és mellizom

5. rész: Kar és láb

Most a 2. részt mutatjuk be egy kicsit közelebbről, aztán pedig érdemes kipróbálnod a videó alapján, mert az Ashley Graham által végzett gyakorlatok nem bonyolultak, viszont nagyon hatásosak!

 

A gyakorlatokról

Az 1. gyakorlat az úgynevezett dead bug, azaz döglött bogá. Ennél a feladatnál Ashley is felhívja a figyelmet arra, hogy nagyon fontos: a derekadat végig szorítsd a talajra, ne emelkedjen el. 45 percig végezzük a gyakorlatot.

A 2. feladat plank alapállásból indul. Váltott vállérintés után feltoljuk a csípőnket, és ebben a pózban váltott térdérintést végzünk. Ismétlésszám: 10 darab mindkét oldalra vagy 45 másodperc.

A 3. gyakorlat a tricepsz fekvőtámasz: ez tulajdonképpen olyan női fekvőtámaszt (térdtámaszban), amikor szűkebb kéztartásban vagyunk, és karhajlításnál inkább hátra, nem pedig oldalra mozdul a könyök. Ismétlés: 10 darab.

A 4. gyakorlat hátsó fekvőtámasz padra támaszkodva, hajlított lábbal (vagy stabil dohányzóasztalon, lépcsőfokon, ami épp „kéznél” van). Ismétlés: 5 karhajlítás/nyújtás, 5 apró karhajlítás, 5 karhajlítás/nyújtás.

5. gyakorlatként Ashley az úgynevezett „hegymászót” végzi el. A kiindulás plank alkartámaszban, innen váltott térdhúzás, 45 másodpercen keresztül. Figyelj arra, hogy ne engedd le a csípődet!

Végezetül pedig a 6. gyakorlat: hanyattfekvésben felhúzzuk a térdünket, a talp marad a talajon, a karokat kinyújtjuk hátra. A gyakorlat első mozdulataként megemeljük a csípőnket, majd visszaengedjük, és jöhet egy teljes felülés, nyújtott karral. 45 másodpercig végezzük a gyakorlatot.

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

 

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink