Magas intenzitású tréning, táncos elemekkel, világhírű slágerekre – Emily Thorne fitnesz youtuber az ABBA dalaira épülő Mamma Mia! című film zenéjére állított össze egy 25 perces programot. Táncra és edzésre fel!

Ha imádsz táncolni az ABBA dalaira, akkor ezt az edzést neked találták ki! (videó)

 

Mamma Mia edzés

A Mamma mia edzés a világhírű, Meryl Streep főszereplésével készült film soundtrackjére épül
Fotó: Northfoto

Indulhat a Mamma Mia edzés!

Előfordult már veled, hogy a Mamma Mia! soundtrackjére táncoltál otthon önfeledten? Akkor vesd be ezeket a dalokat sportolás közben is, egy HIIT (high intensity interval training) program keretében! Emily (@emkfit) az edzést természetesen egy bemelegítéssel kezdi, mégpedig a Lay All Your Love on Me című dalra – ilyenkor még énekelni is lehet. De lesz itt majd Gimme Gimme, Take a Chance on Me meg persze rengeteg táncos elem alakformáló mozdulatokkal ötvözve a guggolástól a guggolásból felugráson át a kitörésig, és olyan kargyakorlatokkal párosítja őket, amelyek egyszerre szórakoztatóak és kimerítőek. Ha nem beszélsz angolul, akkor is követni tudod az edzést, Emily ugyanis minden mozdulatsort részleteiben megmutat, mielőtt elkezdődik az adott etap.

Totálisan felpörgető, felvillanyozó élmény a Mamma Mia edzés, és ha bírod szuflával – meg a szomszédokat sem zavarja –, akkor megpróbálhatod teli torokból énekelni a Tanyát alakító Christine Baranskival, hogy: „I can dance with you honey / If you think it’s funny / Does your mother know that you’re out”!

Kezdhetjük?

 

 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

 

 

Egyszerű módszerek, hogy elkerüld a túlevést
Az ünnepi időszakban bizony nehéz mértéket tartani. De ha napokig, hetekig kontroll nélkül sokat eszünk, rövid időn belül jelentős súlytöbbletre tehet szert. Íme, néhány bevált jótanács a túlevés kiküszöbölésére.
„Az én sikersztorim” felhívás nyertesei
Köszönjük, hogy jelentkeztetek felhívásunkra, melyet „Az én sikersztorim” címmel hirdettünk meg, Béres Alexandrával együttműködésben.
Vásárolj Kiváló Minőségű Élelmiszert!
Szeretnél minőségi, biztonságos élelmiszert vásárolni? A Kiváló Minőségű Élelmiszer (KMÉ) védjegyrendszer garanciát ad arra, hogy magas minőségű termékekhez juss hozzá.
Együnk jót, és tegyünk jót!
Akár home office-ban dolgozunk, akár bejárunk a munkahelyünkre, rengeteg időt spórolhatunk meg azzal, ha házhoz rendeljük a kedvenc ételeinket – ezzel ráadásul a kedvenc éttermeinket is támogatjuk!
Betegséget jelezhet, ha a fűtött szobában, jól beöltözve is fázol
Teljesen normális, ha télen a rosszul fűtött irodában didergünk. Ám ha folyton fázunk, még akkor is, ha a meleg szobában ülünk, akkor talán valami bajt jelez a szervezetünk.
Edzd az akaraterőd! – Az ünnepek környékén jól jön
Az ünnepek közeledtével valószínűleg nagyobb szükséged lesz az akaraterődre, mint az év többi részében. Itt az ideje, hogy rágyúrj egy kicsit ezzel az edzéstervvel.
7 elterjedt mítosz a pilatesről
A pilates egyre népszerűbb a nők körében, mégis sok a hibás információ a testmozgás ezen formájáról. Íme, a leggyakoribb tévhitek – és a cáfolatok!
Hónapokig tarthat, míg a COVID-19 után a tüdő egészsége helyreáll
A koronavírus-fertőzésen átesett betegek közül többen elhúzódó panaszokról számolnak be. A szaglás elvesztése, a fejfájás és fáradtságérzet mellett sokaknál tartósan fennáll a nehézlégzés, légszomj és köhögés is.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.