Híresség, vagy sem, mi mindenkinek őszintén gratulálunk, ha 2019-ben sikerült fogynia. Jöjjenek most azok az ismert emberek, akik az életmódváltás, és a fogyás útjára léptek idén.

Sztárok, akik látványosan sokat fogytak 2019-ben!

Látványosan sokat fogyott idén Makány Márta. Akinek súlyvesztéséről szóló cikkét elképesztően sokan olvastátok a Diéta és Fitnesz oldalon. „Meg kellett tanulnom türelmesnek lenni. Ha volt időm elhízni, akkor legyen időm a fogyásra is. Viszont ahogy elindult a fogyás, nagyon nagy löketet adott a folytatáshoz”- mondta nekünk korábban.

Fotó: Makány Márta, fogyás, ruha

Cseke Katinka is bombaformába hozta magát 2019-ben! A színésznő fogyása után rengeteg embert inspirált, és úgy döntött, nem áll le! Szuper alakját még egy különleges fotózáson is megmutatta, és az eredmény egyszerűen döbbenetes! „Az életem nagyobb részében voltam vékony, mint duci, szóval nekem ez most olyan, mintha visszakaptam volna a régi önmagam” – mondta.

cseke katinka, fogyás, diéta

Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka – fotó
Fotó: Cseke Katinka/FB – Jóban Rosszban

Király Lindának is a nagy súlyvesztésről szólt az idei év! Eddig 30 kilót fogyott. Ő egy műtéten esett át. „Hormonfelborulás, pajzsmirigyérték-felborulás, inzulinrezisztencia, minden bajom volt. Nekem ott jött a vég, amikor egy hathetes léböjtkúra után, ahol gyakorlatilag csak ittam és sétáltam napi 10 kilométert, három kilót híztam. Ekkor jött az a pont, amikor azt mondta, itt már nincs mese”- mesélte a Mokkában Linda, aki ezután döntött a műtét mellett, ami a homonháztartására is hatással volt.

király linda, fogyás

Fotó: Instagram/Király Linda

Az Ázsia Expressz idei szereplői is lefogytak a stoppolós kalandok alatt. Kandász Andrea fogyta a legtöbbet. „Összesen tizenhat kilóval könnyebben jöttem haza, igaz, azóta azért visszajött három. Persze nem meglepő, hogy ennyit fogytam, hiszen alig ettünk és gyakran futottunk, amit egyébként imádtam. Huszonnégy órából tizenkilencet mentünk, és ennek meglett a hatása.„

ázsia expressz, tv2

Fotó: TV2

Külföldi hírességek sem panaszkodhatnak. Mariah Carey például 22 kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg idén tavasszal és nyáron. A visszatérésre készülő Adele pedig 19 kilóval lett könnyebb 2019-re, talán számára nemcsak a sport, és az egészséges ételek, de a stressz is közrejátszott a fogyásában, ugyanis idén külön váltak a férjével.

adele, fogyás

Fotó: Instagram

ÍGY FOGYOTT LE 140 KILÓRÓL 66 KILÓRA AZ 50 ÉVES ASSZONY

83 KILÓT FOGYOTT AZ EGYETEMISTA, LEFUTOTTA A MARATONT

56 KILÓT FOGYOTT A HÁZIORVOS, MOST A BETEGEIT MOTIVÁLJA

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink