Híresség, vagy sem, mi mindenkinek őszintén gratulálunk, ha 2019-ben sikerült fogynia. Jöjjenek most azok az ismert emberek, akik az életmódváltás, és a fogyás útjára léptek idén.

Sztárok, akik látványosan sokat fogytak 2019-ben!

Látványosan sokat fogyott idén Makány Márta. Akinek súlyvesztéséről szóló cikkét elképesztően sokan olvastátok a Diéta és Fitnesz oldalon. „Meg kellett tanulnom türelmesnek lenni. Ha volt időm elhízni, akkor legyen időm a fogyásra is. Viszont ahogy elindult a fogyás, nagyon nagy löketet adott a folytatáshoz”- mondta nekünk korábban.

Fotó: Makány Márta, fogyás, ruha

Cseke Katinka is bombaformába hozta magát 2019-ben! A színésznő fogyása után rengeteg embert inspirált, és úgy döntött, nem áll le! Szuper alakját még egy különleges fotózáson is megmutatta, és az eredmény egyszerűen döbbenetes! „Az életem nagyobb részében voltam vékony, mint duci, szóval nekem ez most olyan, mintha visszakaptam volna a régi önmagam” – mondta.

cseke katinka, fogyás, diéta

Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka – fotó
Fotó: Cseke Katinka/FB – Jóban Rosszban

Király Lindának is a nagy súlyvesztésről szólt az idei év! Eddig 30 kilót fogyott. Ő egy műtéten esett át. „Hormonfelborulás, pajzsmirigyérték-felborulás, inzulinrezisztencia, minden bajom volt. Nekem ott jött a vég, amikor egy hathetes léböjtkúra után, ahol gyakorlatilag csak ittam és sétáltam napi 10 kilométert, három kilót híztam. Ekkor jött az a pont, amikor azt mondta, itt már nincs mese”- mesélte a Mokkában Linda, aki ezután döntött a műtét mellett, ami a homonháztartására is hatással volt.

király linda, fogyás

Fotó: Instagram/Király Linda

Az Ázsia Expressz idei szereplői is lefogytak a stoppolós kalandok alatt. Kandász Andrea fogyta a legtöbbet. „Összesen tizenhat kilóval könnyebben jöttem haza, igaz, azóta azért visszajött három. Persze nem meglepő, hogy ennyit fogytam, hiszen alig ettünk és gyakran futottunk, amit egyébként imádtam. Huszonnégy órából tizenkilencet mentünk, és ennek meglett a hatása.„

ázsia expressz, tv2

Fotó: TV2

Külföldi hírességek sem panaszkodhatnak. Mariah Carey például 22 kilónyi súlyfeleslegtől szabadult meg idén tavasszal és nyáron. A visszatérésre készülő Adele pedig 19 kilóval lett könnyebb 2019-re, talán számára nemcsak a sport, és az egészséges ételek, de a stressz is közrejátszott a fogyásában, ugyanis idén külön váltak a férjével.

adele, fogyás

Fotó: Instagram

ÍGY FOGYOTT LE 140 KILÓRÓL 66 KILÓRA AZ 50 ÉVES ASSZONY

83 KILÓT FOGYOTT AZ EGYETEMISTA, LEFUTOTTA A MARATONT

56 KILÓT FOGYOTT A HÁZIORVOS, MOST A BETEGEIT MOTIVÁLJA

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezért fogyott le Alexandra: "30 kiló plusszal nem tudnék a lányom után futni"
Amikor végre szíve alatt hordhatta várva-várt kisbabáját, Alexandra mindent megengedett magának. Aztán szembesült a kilók növekvő számával, így megtette élete első újévi fogadalmát, és azóta nem is tért le a fogyás útjáról.
Hiába sportolsz, nincs változás? Ez a 6 edzéshiba gátolhat a fejlődésben
Van néhány tipikus edzéshiba, amelybe szinte mindenki beleesik, legyen bár kezdő vagy haladó. Talán te is éppen egy ilyen baki miatt nem látod az áhított eredményt...
Villámgyors sminktrükkök a forróságra: ragyogj 2 perc alatt!
Elaludtál vagy rohansz valahova, netán egyáltalán nem szeretsz a sminkeléssel pepecselni? Akkor ezek a praktikák segítenek abban, hogy csupán két perc alatt friss és tökéletes legyen a külsőd!
 Fogyás három fázisban: diétázz dinnyével
Képtelenség ellenállni ennek a zamatos és édes finomságnak nyáron, és szerencsére nem is kell, hiszen még a fogyókúrát is segíti: egy hét alatt akár négy kilótól is megszabadulhatunk!
Miért tökéletes a cukkini egy diétához?
Egy kis nyalánkságot készítenél belőle? Arra is van két nagyszerű receptünk!
10 óriási változás, ha rendszeresen úszol
Kiváló módja annak, hogy tegyünk az egészségünkért: egy óra úszás majdnem annyi kalóriát éget el, mint a futás, anélkül hogy bármilyen negatív hatással lenne a csontokra és az ízületekre.
15 kilót fogyott Brigi, mert rájött, hol nem szabad hibázni
Molnár Brigitta táncosnak készült, de egy sérülés miatt meghiúsult az álma. Miután abbahagyta a sportot, három hónap alatt 15 kilót hízott. Többek között a saját diétázós csalódásai miatt kezdett el táplálkozási tanácsadással foglalkozni.
A legjobb trükkök, hogy ráncmentes maradjon az arc
A szarkalábak, ráncok az öregedés természetes velejárói, hiszen a bőr a kor előrehaladtával veszít rugalmasságából, kollagéntermelése csökken. Néhány tipp, amelyek segítségével késleltethető a ráncok megjelenése.

Ajánlataink